Meniu

Linkuri utile      PENTRU STUDENŢI » Proiect Doctorat și Postdoctorat » Invitaţie Workshop “I’m sweet!” -UNEFS-14 noiembrie 2014

INVITAŢIE

    UNEFS Bucureşti, ca partener în proiectul “Programe doctorale şi post-doctorale în sprijinul cercetării” POSDRU/159/1.5/S/141086 (beneficiar ICCV, Academia Română), organizează un workshop în Ziua Mondială a Diabetului, care se adresează tuturor celor interesaţi de creşterea calităţii vieţii copiilor cu probleme de sănătate. Activitatea este prevăzută în cadrul proiectului de cercetare “Eficiența programelor de exerciții fizice aplicate în cazul copilului cu diabet, din perspectiva intervenției interdisciplinare”, derulat în cadrul Şcolii Doctorale UNEFS, manager de proiect Constanţa Urzeală şi are drept scop creşterea interesului specialiştilor pentru activităţile motrice desfăşurate cu o categorie de populaţie defavorizată social.
    Workshop-ul este intitulat “I’m sweet!” şi reprezintă un prim demers prin care vă propunem o dezbatere despre nutriţie sănătoasă (dr. Iulian Anamaria), despre manifestările specifice copilului cu diabet (dr. Vlăiculescu Mihaela), precum şi despre angrenarea în activităţile motrice a acestuia (reprezentant Asociaţia Medicală Sprijin pentru Diabet Mariana Săvescu).
    Aşadar, vă invităm să participaţi la acest  eveniment, în data de 14 noiembrie 2014, ora 16.00, în Amfiteatrul C1.

 

Lect.univ.dr. Constanţa Urzeală
Postdoctorand UNEFS


Clock
5:18
24 September, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by