Meniu

Linkuri utile      FACULTĂŢI » Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport » Mesajul Decanului - FEFS

MESAJUL DECANULUI

 

     Bun venit tuturor în spațiul universitar al Facultății de Educație Fizică și Sport bazat pe tradiția fondată prin competență, professionalism și succes.
     Ce putem spune că suntem noi, Facultatea de Educație Fizică și Sport?
     Cu certitudine suntem parte din structura primei instituţii de învăţământ superior pentru pregătirea profesorilor de educaţie fizică din România, a 10-a în lume, a 5-a în Europa.
      Suntem o Facultate care oferă posibilitatea de a urma cele 2 specializări în domeniul licenței, prin programele de studiu pe care vi le oferim : Educaţie fizică şi sportivă – cu predare în limba română, învățământ cu frecvență; Educaţie fizică şi sportivă – cu predare în limba franceză, învățământ cu frecvență; Sport şi performanţă motrică – învățământ cu frecvență; Sport și performanță motrică – învățământ cu frecvență redusă.
      În cadrul Ciclului II, studii universitare de masterat puteți urma unul dintre următoarele programe acreditate: Management şi marketing în structurile, activităţile şi evenimentele sportive; Performanţă în sport; Activităţi fizice adaptate; Educație fizică și activităţi motrice de timp liber;
      Studenţii îşi desfăşoară activitatea didactică în baza planurilor de studii, originale prin structură cât și prin conţinuturile curriculei ce permit specializarea aprofundată într-un anumit domeniu profesional. Toate acestea sunt susținute de un corp profesoral bine pregătit și dedicat.
      Și cine dorește își poate încununa studiile și preocupările științifice urmând studiile de doctorat, posibilitate care este oferită de puține Universități  din țară.
      Suntem prezenți în spațiul universitar prin participări la simpozioane și conferințe științifice naționale și internaționale, la târguri educaționale, la târguri de carte, organizam anual Congresul International de Educatie Fizica, Sport si Kinetoterapie, edităm revista Discobolul si cărți prin editura proprie, participăm cu studenții și echipele reprezentative la campionatele universitare, de cele mai multe ori cu cu succes, dar participăm și la alte evenimente sportive și culturale. Formăm specialiști ai domeniului, profesori de educație fizică și sport, antrenori, manageri, persoane cu deosebită responsabilitate în societate.
      La UNEFS veti avea parte de ajutorul profesorilor, de un spirit concurențial, de fair-play, de recunoașterea meritelor. Avem cursuri interesante, seminarii și lucrări practice ce vă vor bucura și solicita deopotrivă.
      Puteți beneficia, în baza acordurilor bilaterale încheiate de FEFS de oportunitati de formare prin mobilități externe în cadrul programului Erasmus, de experiența specialiștilor din unitățile din domeniul învățământului și sportului în care studenții își desăvârșesc instruirea în cadrul stagiilor de practică aferente disciplinelor cuprinse în planul de învățământ pentru ciclul licență și master.
      Vă cerem sprijinul în continuare de a face din facultate un mediu mai bun deopotrivă pentru studenți și profesori. Nu uitați să vă distrați, să vă bucurați de anii de studenție care oricât am vrea nu se mai întorc.
      Sperăm că veți fi bucuroși și fericiți la finalul studiilor și vă veți alătura zecilor de mii de absolvenți ai UNEFS care își unesc glasurile și strigă cu mândrie

UNEFS URA, URA, URA!

Conf. univ. dr. Alina Daniela Moanță


Clock
5:13
24 September, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by