Meniu

Linkuri utile      DESPRE NOI » Evenimente » UNEFS la Superlativ la Intersport Bucharest Streetball Weekend

UNEFS LA SUPERLATIV LA
INTERSPORT BUCHAREST STREETBALL WEEKEND 

     In perioada 23 – 27 mai, terenurile de baschet din fata Ateneului au fost invadate de iubitorii baschetului care s-au inscris la Intersport Bucharest Streetball Weekend, competiție organizată de Federația Română de Baschet cu sprijinul FIBA Europe. Un proiect al Federației Internaționale, de popularizare a baschetului 3x3, în care UNEFS este partener cu un scop bine definit, acela de a avea înscris baschetul 3x3 în programul Jocurilor Olimpice din 2020.
     Buna organizare a turneului a fost asigurata și de peste 30 de studentii de la UNEFS, inscrisi în calitate de voluntari. Au fost 5 zile pline în care studentii, fete și băieți, au amenajat terenurile puse la dispozitie de FIBA, au fost oficiali ai celor 8 terenuri de joc, au arbitrat, s-au jucat baschet cu copiii dar au jucat si ei, au prezentat momente artistice de streetdance si gimnastică acrobatică. Au fost sufletul turneului, serioși și profesioniști, haioși și glumeți, implicați permanent în toate activitățile.
     Chiar daca vremea n-a tinut cu organizatorii si norii grosi au stat permanent deasupra terenurilor , entuziasmul n-a disparut nici o secunda de pe chipul și din sufletele participanților și studenților. Atitudinea lor ar putea fi notată cu nota………….20. Un superlativ pe care-l merită din plin, o experiență pe care sperăm să nu o uite și sa-i îndrepte către alte acțiuni de acest gen, din care au numai de câștigat. O alta fațetă a profesiei pe care si-au ales-o si ale cărei taine încep rând pe rând sa le descopere.
    Nu putem să evidențiem pe cineva anume pentru că timp de 5 zile în tumultul competiției, nimeni nu li se mai adresa cu numele ci doar cu apelativul ”fata de la UNEFS”, ”băiatul de la UNEFS” , in fapt o echipa cu adevărat profesionistă.
    FELICITĂRI pentru prestația voastră!
Clock
8:28
18 September, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by