Meniu

Linkuri utile      DESPRE NOI » Evenimente » DOCTOR HONORIS CAUSA - VOLODYMYR MYKOLAIOVICH PLATONOV

PROF. UNIV. DR. VOLODYMYR MYKOLAIOVICH PLATONOV
~ DOCTOR HONORIS CAUSA AL UNEFS ~

 

 

   Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti a organizat vineri, 25 martie 2011, ora 10.00, la sala de marmură, ceremonia de decernare a titlul academic de DOCTOR HONORIS CAUSA d-lui Academician, prof. univ. dr. VOLODYMYR MYKOLAIOVICH PLATONOV, Rectorul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport a Ucrainei, personalitate marcantă în domeniul științei sportului pe plan mondial.
   Evenimentul a fost sponsorizat de BRD Group Societe General.
   Alături de comunitatea academică din UNEFS au fost prezenți la eveniment, d-na prof. univ. dr. Maria BULATOVA, directorul Academiei Olimpice a Ukrainei, d-l Rector prof. univ. dr. Veaceslav Manolachi și d-l Prorector prof. univ. dr. Boris Rîșneag de la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Republica Moldova, marile glorii ale sportului românesc Doina Melinte și Andreea Răducan, foști profesori ai universitîții.
   Festivitatea s-a finalizat cu o splendidă demonstrație de gimnastică oferită de sportivele Clubului Studențesc UNEFS, multiple campioane naționale, europene și mondiale, antrenate de Mariana Mezei, Mădălina Cioveie și Alexandra Ghezea.

 

Pentru mai multe poze de la acest eveniment accesaţi link-ul de mai jos
GALERIE FOTO


Clock
4:07
24 September, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by