Meniu

Linkuri utile      DESPRE NOI » Evenimente » Memorialul Ileana Sima – Ediția a VIII-a

MEMORIALUL ILEANA SIMA
EDIȚIA A VIII-A

 

Cojocaru Viorel


    Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București organizează a VIII-a ediție a evenimentului Memorialul Ileana Sima, competiție dedicată copiilor iubitori de sport și mișcare.

    Competiția va fi organizată pentru categoria Mica Gimnastă (individual și ansamblu) la Gimnastică Ritmică și va avea loc în data de 02.04.2016, ora 10:00 în Sala de Jocuri Sportive a U.N.E.F.S., din str. Constantin Noica nr.140, sector 6, București. Evenimentul are ca scop promovarea tinerelor talente ce debutează în sportul de performanță. Prin acest eveniment ne dorim să contribuim la creșterea motivației în rândul copiilor pentru practicarea activităților sportive în general și a gimnasticii ritmice în special. Organizatorii Memorialului Ileana Sima sunt studenții anului l la programul de master, Management și Marketing în Structurile, Activitățile și Evenimentele Sportive. Întrecerea este caracterizată de ambiție și se va desfășura sub deviza fair-play-ului.

    La acest eveniment și-au anunțat participarea personalități de renume ale gimnasticii românești, antrenori sau foști sportivi de mare performanță, invitată de onoare este doamna Cristina Vladu, fiica fostei glorii sportive Ileana Sima.

    În încheiere menționăm că, printre probele deosebite de Gimnastică Ritmică, organizatorii vor introduce în program numeroase momente artistice și sportive demonstrative.

    Pentru mai multe detalii privind competiția și ora la care va avea loc Conferința de Presă, vă stăm la dispoziție cu mare plăcere la următoarele date de contact:

PR Manager
Gabor Adrian Ionut
0724.262.163
mastermmsaes@zoho.com


Clock
7:59
23 October, 2018
Hartă site
Contact
 Căutare 
                 
Copyright @ 2010 UNEFS. Toate drepturile rezervate
Web design by